Vállalkozóként mindig egy olyan vállalkozást szerettünk volna felépíteni, ami független mind a politikai, mind pedig a gazdasági helyzettől!

Olyan vállalkozásról álmodtunk, amiben megtalálhatók azok a dolgok, amik a mindennapjainkra a legnagyobb hatással vannak és a LEGFONTOSABBAK!

Szerettük volna biztosítani a családunk számára azt ami a legfontosabb, az EGÉSZSÉGET, szerettünk volna BIZTOS ANYAGI HÁTTERET teremteni és szerettünk volna sok-sok SZABADIDŐT, amit egészségesen, anyagi biztonságban a családunk-barátaink körében tölthetünk el.

SZABADOK szerettünk volna lenni! Szerettük volna azt, akkor és addig csinálni amit szeretünk, amire vágyunk!

Szerettünk volna úgy indítani egy üzleti vállalkozást, hogy NE LEGYEN PÉNZÜGYI KOCKÁZATUNK! Ne kelljen sok pénzt invesztálni a vállalkozás elindításába!

Szerettünk volna olyan termékekkel dolgozni, amikre igény van és az EMBEREK NAPI GYAKORISÁGGAL FOGYSZTJÁK! (pl. élvezeti cikkek /KÁVÉ/)

Álmodtunk egy olyan vállalkozásról, ahol NINCSENNEK BÉRKÖLTSÉGEKahol NINCSENNEK FÖLDRAJZI ÉS PIACI KORLÁTOK !

Vágytunk egy TRENDI vállalkozásra, amelyben megtalálhatók napjaink legtrendibb dolgai a WELLNESS, az ONLINE VÁLLALKOZÁS, a KÖZÖSSÉGI MÉDIA VILÁGA és természetesen a legtrendibb fogyasztási cikk, a KÁVÉ!

EGY VÁLLALKOZÁSRA AHOL NINCS KOCKÁZAT, AMIVEL CSAK NYERHETÜNK!

Kerestük közgazdasági szempontból a LEGJOBB vállalkozási-gazdasági modellt!

Szokták mondani: „AKI KERES AZ TALÁL

Így hát megtaláltuk a DXN-t, amely egy olyan üzleti modellt biztosít számunkra, amely teljes mértékben ÖSSZHANGBAN VAN AZZAL, AMIRŐL ÁLMODTUNK, AMIRE VÁGYTUNK!

Ha Te is ilyen vállalkozásra vágysz, kezd el, MOST…

www.wealcoffee.info

Regisztrálok